Nové MBA programy – online i kombinovane

Neustále sledujeme vývoj trhu a váš záujem o nové programy. V reakcii na to sme si pripravili dve horúce novinky - nový program MBA Management vo vzdelávaní a tiež MBA Startup a podnikanie.

Online štúdium môžete začať okamžite alebo si podať prihlášku a začať študovať aj napríklad v lete cez dovolenku. Oba programy ponúkame v 100% online a tiež v kombinovanej forme. Na svoje si tak prídu aj záujemcovia preferujúci osobný kontakt, networking a diskusie s lektormi i spolužiakmi. Kombinovaná výučba sa začína pravidelne 2x ročne, najbližší cyklus začína opäť na jeseň.

MBA Management vo vzdelávaní je určený pre špecialistov v oblasti firemného vzdelávania zamestnancov, personalistov alebo pracovníkov štátnej správy, ale aj pre všetkých záujemcov, ktorí sa chcú zdokonaľovať v práci s ľuďmi a zvyšovať svoju profesijnú kvalifikáciu i kompetencie vo vzdelávaní a managemente dospelých. Štúdium je zamerané na rozvoj manažérskych schopností, ďalej koučinkových a psychologických zručností. Študenti zdokonalia svoje vedomosti v oblastiach ako je andragogika, knowledge management, komunikáciu a vyjednávanie, time managementu či leadershipu a ešte oveľa viac.

MBA Startup a podnikanie zase osloví podnikavých manažérov a startupistov, s nápadom na vlastný produkt alebo službu a tiež pre majiteľov firiem, ktorí potrebujú pomôcť na začiatku svojej podnikateľskej cesty. Je určený pre všetkých tých, ktorí sa neboja mieriť vysoko a pretaviť originálny nápad na úspešný startup. Študenti sa naučia, ako efektívne odštartovať podnikanie, prepoja svoje znalosti v oblasti marketingu, strategickom, finančnom a projektovom managemente s apelom na inovatívne riešenie. Ďalej si zostavia podnikateľský plán a stratégiu, zistia, ako na úspešný HR management, celkové prepojenie s marketingom a PR a nastavia si správny work life balance.

Investujte do svojho vzdelania, do budúcna sa vám to rozhodne oplatí.