Kurz Ako efektívne získať investičnú nehnuteľnosť, 7. 11. 2024

Srdečne Vás pozývame na Kurz Ako efektívne získať investičnú nehnuteľnosť, ktorým Vás prevedie lektor Mgr. Vladimír Syruček v priestoroch našej školy v Prahe, dňa 7. novembra 2024.

LEKTOR


Mgr. Vladimír Syruček

Nehnuteľnostná problematika sa v rámci svojej odbornej praxe aktívne venuje od roku 1993, špecializuje sa najmä na riešenie duplicitného vlastníctva, vyvlastnenia, stavby na cudzom pozemku, vecné bremená a ich ocenenie. V týchto oblastiach úzko spolupracuje s celým radom advokátskych, znaleckých a realitných kancelárií.

Venuje sa tiež lektorskej činnosti a taktiež spolupracuje s poprednými vydavateľmi právnickej odbornej literatúry. Je členom Hospodárskej komory SR, Jednoty českých právnikov a Vzdelávacieho centra Rozhodcovského súdu pri HK SR a AK SR. Prednáša aj na vysokých školách.

ANOTÁCIA KURZU


Tento kurz Vás prevedie kompletnou cestou investora – naučíte sa, ako správne vyberať investičné príležitosti a maximalizovať zisky. Kurz je perfektný nielen pre začiatočníkov, ale aj pre skúsených investorov, ktorí chcú svoje znalosti posunúť na vyššiu úroveň. Celý kurz je postavený na reálnych príkladoch z praxe, takže všetky nadobudnuté zručnosti budete môcť ihneď využiť vo svojich vlastných investíciách. Pre účastníkov kurzu sú pripravené aj praktické darčeky, ako napríklad vzor kúpnej zmluvy a iné užitočné podklady.

ČO VÁM KURZ PRINESIE?


  • Naučíte sa, kde hľadať najlepšie investičné príležitosti na trhu.
  • Zistíte, ako správne spočítať výnosnosť a rizikovosť investície.
  • Dozviete sa, aké faktory zásadne ovplyvňujú úspech v realitnom investovaní.

KEDY?


vo štvrtok 7. novembra 2024  v čase 16:00 h – 19:30 h

KDE?


Kodaňská 558/25, 101 00 Praha 10 – Vršovice, Česká republika

CENA


1 kurz za 100 € bez DPH

V prípade záujmu o všetky 3 kurzy je celková cena 240 € bez DPH.

CERTIFIKÁT


Ako účastníci obdržíte na konci každého kurzu certifikát o absolvovaní kurzu.

DÁREK


Máme pre Vás pripravený darček, ktorý po absolvovaní kurzu využijete vo svojej praxi. Ďalším bonusom je zľava na štúdium MBA vo výške 10 %.

REGISTRÁCIA


V prípade záujmu sa prosím zaregistrujte vopred cez formulár nižšie:

Kapacita kurzu je obmedzená na 18 záujemcov.*

*Kurz bude zahájený, ak sa prihlásia aspoň 3 účastníci, aby bolo možné realizovať tímové cvičenia a praktické príklady, ktoré sú súčasťou programu.

Tešíme sa na Vás!